CERTIFICARE

VANZARI

DE LA INSTITUTUL DE MANAGEMENT AL VANZARILOR 

(ISM- Institute of Sales Management)

PREIA CONTROLUL CARIEREI TALE

Certificarile ISM sunt vitale in cariera ta de vanzari: iti dezvolti abilitati si cunostinte cheie, de care ai nevoie pentru a excela si avansa.

Programele contin tot ceea ce este esential in vanzari: aprofundeaza principiile fundamentale ale vânzărilor și marketingului, strategia de vânzări la nivel înalt, gestionarea conturilor importante.  

Aceste calificări sunt recunoscute oriunde in lume si se dovedesc mereu a fi esențiale pentru construirea unei cariere de succes.

DESPRE ISM

Institutul de Management al Vânzărilor (ISM) este autoritatea academica pentru domeniul vanzarilor in Europa, ale carei certificari sunt recunoscute oriunde in lume. Fondat în 1911 ca ISMM, institutul este de peste 100 de ani promotorul celor mai inalte standarde in vânzări și a celor mai bune practici. ISM dezvolta talentul și excelența în vânzări prin intermediul gamei largi de certificari internationale.

Sunt foarte fericita și multumita de modul de indrumare al lui David. Are o vastă cunoastere și experienta si îmi place modul în care se ocupă de studenti. Este empatic și grijuliu si stie sa sustina si sa motiveze un student care trece prin acest nivel de studii. Este foarte rapid in a oferi feedback la temele mele si raspunde la oricare dintre întrebarile mele ajutandu-ma sa gasesc raspunsurile corecte.

Maria, Diplomă ISM 

Devino membru ISM

Prin inscrierea la un curs ISM, ai posibilitatea sa devii membru afiliat al ISM. Beneficiile de a fi membru ISM includ:


• accesul continuu la cele mai recente cercetări, rapoarte și unelte de lucru in vanzari, prin intermediul centrului de resurse online ISM


• abonament la revista Winning Edge (revista oficiala ISM, continand analize si solutii de ultima ora pentru domeniul vanzarilor) și buletinul informativ ISM (continand articole si studii de caz relevante pentru specialistii in vanzari la nivel operational si membrii ai Board-urilor)


• participarea la webinarii ce ofera cunostinte valoroase aliniate la nivel global si solutii practice, imediat aplicabile in vanzari; sesiunile sunt accesibile 24/7, le poti urmari in functie de programul tau


• accesul la comunitatea online ISM: forumuri, grup Linkedin si Twitter, unde se impartasesc continuu bune practici si se gasesc raspunsuri de la colegi de breasla pentru provocarile profesionale


• oportunități excelente de colaborare cu alti profesioniști în vânzări

CERTIFICAT DE VÂNZĂRI ȘI MARKETING

NIVELUL 2

Este ideala pentru tine daca esti student sau sau lucrezi part-time, in primul tau job de vanzari sau aspiri sa lucrezi in vanzari, daca doresti sa te initiezi in domeniul vanzarilor. Cursul e util si daca doresti sa obtii o certificare echivalenta a nivelului pre-universitar in UK (General Certificate of Secondary Education, util si inscrierii la unele universitati din UK, in functie de standardul universitatii).

Inscrie-te acum!

DIPLOMĂ ÎN VÂNZĂRI ȘI MARKETING

NIVELUL 3

E potrivita pentru tine daca activezi in primul sau al doilea job al tau in vanzari, daca doresti sa iti cresti competentele in vanzari pentru a avansa in cariera, sau vrei sa iti cresti nivelul de cunostinte in vanzari si marketing. Cursul e util si daca doresti sa obtii o certificare echivalenta a nivelului pre-universitar in UK (Extended Diploma-Vocational, util si inscrierii la universitati din UK).

Inscrie-te acum

DIPLOMĂ ÎN MANAGEMENTUL VÂNZĂRILOR ȘI MARKETINGULUI NIVELUL 4

Este optima pentru tine daca esti manager in vânzări sau aspiri sa ai un rol de manager, daca rolul tau implica sa conduci o echipa sau sa gestionezi resurse importante, daca doresti sa te dezvolti pentru rol de manager in vanzari sau account manager. Cursul e util si daca doresti sa obtii o certificare echivalenta a nivelului universitar de baza in UK (Higher National Certificate, 1 an).

Inscrie-te acum

DIPLOMĂ ÎN MANAGEMENTUL VÂNZĂRILOR ȘI AL CLIENTILOR CHEIE 

NIVELUL 5

Iti este foarte utila daca esti manager in vânzări sau account manager, daca rolul tau implica sa conduci o echipa sau sa gestionezi resurse importante, daca doresti sa te dezvolti pentru rol de manager in vanzari sau account manager. Cursul e util si daca doresti sa obtii o certificare echivalenta a nivelului universitar intermediar in UK (Higher National Diploma, 2-3 ani).

Inscrie-te acum

DIPLOMĂ MANAGEMENT STRATEGIC IN VÂNZĂRI

NIVELUL 6

E potrivita pentru tine daca esti director de vânzări, iti doresti sa ajungi manager senior sau directori de vanzari, daca ai un rol strategic. De asemenea, cursul iti este util daca doresti să iti dezvolti perspectiva strategic/managerială asupra vanzarilor, sau doresti o certificare echivalenta nivelului universitar in UK

(BSc- bachelor of Science, 4 ani).

Inscrie-te acum

Nu stii ce curs de Vanzari sa alegi?

Daca nu stii cu siguranta ce curs certificat ar fi mai potrivit sa alegi acum, contacteaza-ne acum si te vom ajuta sa te orientezi, chiar si cu o evaluare a cunostintelor tale gratuita, daca va fi nevoie. ​​

scrie-ne aici