Frequently Asked Questions

CHIAR AM NEVOIE DE O CERTIFICARE?


Depinde. Iti doresti sa avansezi in cariera? Iti doresti un venit mai mare in jobul actual?

O certificare acreditata de o institutie respectata international indica potentialilor angajatori ca ai competentele necesare, la cel mai inalt nivel. Le transmite si faptul ca esti o persoana plina de resurse, motivata pentru a progresa si avea succes.

Daca tintesi sus, posturile pentru seniori cer din ce in ce mai mult certificari la nivel inalt, ideal recunoscute international.

Cu cat mai repede "incepi sa urci scara" cu atat mai repede vei ajunge sus.
CARE CERTIFICARE ESTE POTRIVITA PENTRU MINE SI DE LA CE NIVEL POT INCEPE?


Cu atat de multe module specifice si cursuri certificate la indemana, poate fi dificil sa alegi ruta potrivita. Aici intervenim noi.

Ne poti suna oricand si vom fi bucurosi sa iti explicam fiecare optiune in parte. Povesteste-ne despre trecutul tau profesional, departamentul in care lucrezi, rolul tau curent si cel mai important, directia in care vrei sa o ia cariera ta.

Noi te vom ajuta sa indentifici cursul sau setul de cursuri certificate care iti vor aduce cele mai mari beneficii, atat imediat, cat si pe termen lung.
VOI PUTEA SA ABSOLV CU SUCCES ACESTE PROGRAME?


Poate a trecut ceva timp de cand ai dat un examen sau ai depus o lucrare, ideea de a intra din nou intr-un program de studiu poate fi descurajanta.

Dar, cu ajutorul tutorilor nostri experimentati si al staffului nostru prietenos, iti garantam ca poti si vei reusi sa termini cu succes orice curs inceput cu noi.

Suntem convinsi ca poti acumula noi competente si iti vei atinge tinta. Rata noastra de promovare este permanent peste media globala a Institutelor de certificare- cursantii isi depasesc propiile asteptari iar noi nu suntem surprinsi.

In plus, in cazul extrem ca cineva nu promoveaza din prima incercare, prin rata noastra de promovare de 100% iti garantam ca daca esti dispus sa mai depui putin efort, noi vom fi alaturi de tine pana cand vei promova, si nu te taxam suplimentar pentru acest sprijin.
AM TIMP PENTRU O CERTIFICARE?


Probabil ca te intrebi cum vei gasi timp sa studiezi pentru o certificare pe langa un job full time, familie, copii, pasiuni, hobby-uri.

Unul dintre cele mai importante beneficii atunci cand alegi Professional Academy, este ca noi ne vom face timp pentru tine si nu invers.

Avand atat de multe programe si module e-learning, vom gasi cea mai buna optiune care sa ti se potriveasca programului tau. Poti incepe cand vrei, in ritmul tau si fara stres.

Daca ai ambitii mari, poti absolvi mai repede orice modul, in 2-3 luni. Daca ai nevoie de timp si pentru altceva, iti poti repartiza studiul aceluiasi modul in mai multe luni, pana la doi ani.
IMI PERMIT UN ASTFEL DE CURS?


Cel mai probabil, 99,9%, da!

Studierea unei noi calificari este o investitie de timp si bani, intr-adevar.

Avantajul e ca Institutele Acreditate (chatered) cu care lucram ofera aceste prestigioase certificari pentru taxe mai mult decat rezonabile, in raport cu valoarea oferita.

In plus, poti "doza" investitia ta, alegand de fiecare data doar acel modul sau acele module care iti servesc pe moment in cariera, reluand parcursul tau de studiu mai tarziu, cand parcursul tau profesional o va cere din nou.

Pe masura ce studiezi si vei fi promovat/angajat mai rapid, venitul tau superior iti va permite tot mai usor sa investesti in certificari superioare, care isi pastreaza valoarea taxelor neschimbata in acest timp.

Luand in considerare beneficiile personale si financiare pe care ti le pot aduce competentele superioarei (un job mai bun, un salariu mai mare pentru acum si pe viitor, respect si apreciere profesionala) vei simti ca fiecare efort a meritat, la fel ca toti absolventii nostri.

Vom face tot ce e nevoie pentru a te ajuta:

Daca angajatorul iti poate finanta studiile, iti putem oferi o lista de argumente reale, bazate pe statistici, pentru a il convinge mai usor.

Daca te finantezi singur/singura, putem gasi impreuna solutii pentru a face finantarea mai usor de gestionat.

In ambele situatii trebuie sa stii: plata taxelor de examen se face doar inainte de examinare, deci se comporta ca "o rata ulterioara" in raport cu intreaga valoare a taxelor.
CE VALOARE ARE APARTENENTA LA CLUBURILE INSTITUTELOR?


Inscrierea si apartenenta ulterioara la clubul CIM sau ISM sunt de importanta majora. In primul rand, vei apartine unei comunitati globale alcatuite din unii dintre cei mai valorosi manageri din marketing sau din vanzari, in contact direct cu forumul acestui grup. Vei putea posta sau promova acest lucru in profilele tale online. Apoi, vei avea acces la biblioteca online mereu actualizata a cluburilor, la evenimente online pe teme profesionale din domeniul tau, la materiale foarte utile transmise periodic catre membri. Poti de asemenea sa beneficiezi de mentorat din partea unui membru mai experimentat.
E OBLIGATORIU SA DEVIN MEMBRU AL CLUBURILOR INSTITUTELOR?


In primul an de studiu, taxa de membru face parte din taxele de studiu standard. In cazul CIM, ea acopera apartenenta la club pentru anul respectiv, in cazul ISM acopera doi ani calendaristici. Daca achizitionezi mai multe module in acelasi an, platesti taxa de apartenenta o singura data. Daca alegi sa studiezi modul cu modul, si modulul urmator e in alt an decat cel acoperit de taxa, vei plati standard taxa de apartenenta la fiecare inscriere in modul. De aceea, daca iti stii parcursul de studiu pe o perioada medie sau lunga de timp, optand sa achizitionezi 2, 3 sau mai multe module odata, distribui valoarea taxei de club pe mai multe unitati si economisesti bani. In cazul in care ai studiat o perioada si faci o pauza in studiu, taxa de apartenenta la club nu e obligatorie, poti opta sa nu te conectezi la avantajele si resursele oferite de acestea.