MARKETING

CERTIFICARE

DE LA INSTITUTUL DE MARKETING 

(CIM- Charted Institute of Marketing)

PREIA CONTROLUL CARIEREI TALE

Oricare ar fi nivelul tau actual in cariera, certificarile CIM joaca un rol vital in dezvoltarea de abilitati si cunostinte noi de care ai nevoie pentru a excela si promova. De la primele principii de marketing pana la o diploma postuniversitara la nivel senior in strategie de marketing, aceste certificari recunoscute international sunt esentiale in construirea unei cariere de succes.

DESPRE CIM

Chartered Marketing Institute este cel mai mare și prestigios institut de marketing profesional din lume, cu peste 100 ani de existenta si 50,000 de membri, in zeci de tari. CIM fiind recunoscut ca un puternic centru de excelenta, certificarile sale, acreditate si de Federatia Europeana de Marketing, sunt recunoscute oriunde.

 

Promovând cele mai bune practici și definind abilități de marketing de vârf intr-un domeniu aflat în continuă evoluție, CIM este dedicat actualizarii și ridicării standardelor profesionale in marketing.

"Profesorii din Academia Profesionala au fost foarte utili in studierea si pregatirea pe care am cerut-o pana la examenul final. In ciuda faptului că sunt la un curs de invatamant la distanta, care necesită o auto-motivatie mai mare, echipa a fost foarte usor de contactat. De sprijin ai cea mai mare nevoie atunci cand te inscriu la un curs academic dificil."

 

Tom, CIM Post-Graduate Diploma in Marketing

Devino membru CIM

 

La inscrierea pentru un curs CIM cu Professional Academy,, te vei inregistra si ca membru afiliat al Chartered Marketing Institute, direct la CIM. Beneficiile de a fi membru CIM includ:

• accesul continuu la cele mai recente cercetări, rapoarte și unelte de lucru in vanzari, prin intermediul centrului de resurse online CIM. Tendinte ale consumatorilor, date de piata si rapoarte ale companiilor, in Biblioteca de Marketing.

 

• participarea la webinariile Practical Insights, ce ofera solutii practice, imediat aplicabile in proiectele tale curente de marketing; la webinariile Key Insights, unde experti de renume impartasesc experienta lor prin studii de caz si bune practici, cunostinte valoroase aliniate la nivel global

 

• acces continuu la cele mai noi topici si tendinte din lumea marketingului, prin revista Catalyst, editata exclusive pentru membrii CIM

 

• acces la content hub-ul Exchange, zeci de articole, interviuri cu experti de top, bloguri, editorial si webinaruri

 

• abonamentul la The Marketer, revista premiată CIM pentru profesioniștii din domeniul marketingului.

CERTIFICATUL DE FUNDAȚIE ÎN MARKETING

NIVELUL 3

Daca te afli deja intr-un rol de marketing ca marketing assistant, sau aspiri la un job care sa implice marketing, acest curs este optim pentru tine. Iti va oferi toate cunostintele necesare pentru a performa si avea succes intr-un rol de inceput in departamentul de marketing.

Inscrie-te acum!

CERTIFICAT ÎN MARKETING PROFESIONAL NIVEL 4

Este ideal pentru tine daca te afli intr-un rol de start sau de nivel mediu in marketing (marketing assistant sau junior brand manager) in companie multinationala sau rol de nivel senior (brand manager/marketing manager) in companie locala IMM. Vei primi o perspectiva larga asupra marketingului si vei intelege cum abilitatile tale practice pot sa iti fie utile in construirea carierei tale in marketing.

Inscrie-te acum

DIPLOMA ÎN MARKETING PROFESIONAL NIVEL 6

Optima pentru cei ce raspund de marketing la nivel operational (de ex. Marketing Manager), cat si pentru cei ce cauta sa construiasca pe cunostintele acumulate la nivelul Certificat in Marketing Profesional, avand in minte un rol viitor in Marketing. Focusul este pe Marketing Strategic si Metrici de Marketing, cu optiune pentru Inovatie sau Strategie Digitala.

Inscrie-te acum

DIPLOMĂ POSTUNIVERSITARA ÎN MARKETING Nivelul 7

Opteaza pentru ea daca esti un profesionist la nivel senior in Marketing, si urmaresti o avansare la un nivel de management cu responsabilitati strategice superioare. Programul iti dezvolta cunostintele si abilitatile intr-un spectru larg de directii, pentru a reusi la nivel inalt in cariera de marketing si pentru a oferi valoare adaugata reala organizatiei tale la nivel national sau international.

Inscrie-te acum

Nu stii ce curs de Marketing sa alegi?

Daca nu stii cu siguranta ce curs certificat ar fi mai potrivit sa alegi acum, contacteaza-ne acum si te vom ajuta sa te orientezi, chiar si cu o evaluare a cunostintelor tale gratuita, daca va fi nevoie. 

scrie-ne aici